Virtuális séta készítés

Virtuális séta készítés


Virtuális séta készítés = virtuális túra készítésA virtuális túra vagy a virtuális séta ugyanazt jelenti: az egymás között átjárható gömbpanoráma képeket.

A gömbpanoráma képek összefűzésével tudunk virtuális túrát készíteni.

A helyszínek, helyiségek ezáltal „átjárhatóvá” válnak. Az "átjárás" különbféle effektusokkal történik.

Egy virtuális túrában számtalan plusz információt meg tudunk jeleníteni, amivel interaktívvá tehetjük a virtuális barangolást.Nézd meg elkészült túráinkat, próbáld is ki! Virtuális túrák itt >>

Virtuális séta galériák megtekintéséhez klikk ide!
A virtuális túra segítségével egy épület, gyár, település, kiállítás, vagy bármely egyéb helyszín interaktív és szórakoztató módon, minden részletre kiterjedően mutatható be.

Gyakorlatilag végig tudjuk vezetni az érdeklődőt úgy mintha ő is a helyszínen lenne. Sőt! Még többet is megmutatunk, mint élőben, hiszen, ha lefelé nézel egy virtuális túrában, a tested nem takar ki semmit.

A helyszínek közötti átjárás a gömbpanorámában elhelyezett nyilakkal vagy egyéb képi elemekkel történik. Ez lehet bármilyen grafika: logó, kép, szöveg,...


Virtuális túrák itt >>


Mobil verzió és reszponzív design


Újdonság, hogy az általunk készített gömbpanoráma képek, virtuális túrák, már mobil eszközökön (iOS és Android) is megtekinthetőek.

Virtuális túráink a legújabb trend szerint reszponzív design-nal készülnek.
Ennek lényege, hogy a különböző méretű és felbontású kijelzőkhöz alkalmazkodnak a túra elemei.

Nézz meg egy példát, kattints a lenti képre:Választható interaktív funkciók:Egy virtuális séta készítésekor egyedileg alakítjuk ki a grafikai design-t, amely illeszkedik a meglévő honlapodhoz és igény szerint az alábbi interaktív funkciókat lehet beleépíteni:

    alaprajz vagy térkép radarral
    előnézeti (index) képek a helyiségekről
    listás helyiség választó
    flash tartalmak beépítése
    video anyagok beépítése
    navigáló gombok beépítése
   helyiségenként változó hanganyag
    helyiségenkénti leírások
    menürendszer
    háttérzene
    közvetlen honlap linkelés
    közvetlen e-mail küldés
    a gömbpanorámába épített állóképek
    napsugár "becsillanás" effekt
    ...


Melyiket válasszam?
Virtuális túra vagy gömbpanoráma?
Mi azt szoktuk javasolni, hogy akkor van értelme virtuális túrát készíteni, ha egy, a valóságban is összefüggő nagyobb területet szeretnénk bemutatni.

A virtuális túra sokkal több lehetőséget kínál, előnye, hogy egyszerre sokkal több információt és funkciót képes megjeleníteni, mint egy gömbpanoráma. Gyakorlatilag egy egyszerű weboldalként is funkcionálhat.


merleg.jpgMennyi helyet foglal egy 360° virtuális túra?
Mennyire gyors?Egy 20db helyszínből álló virtuális túra mérete Flash verzió (amit PC-n lehet megnézni) esetében kb: 50-70 MB.

Egy 20db helyszínből álló virtuális túra mérete HTML5 verzió (amit mobil eszközökről lehet megnézni) esetében kb: 200 MB.

PC és mobil eszközökön megjelenő virtuális séta


A virtuális túrák optimális betöltődési sebességgel készülnek, a lehető legjobb minőségben, így a legtöbb internetező számára gyorsan megjelennek.
Nem szükséges külön program telepítése!

   A PC-s virtuális séták bármiféle külön program telepítése nélkül megtekinthetőek, csupán az Adobe Flash bővítmény megléte szükséges, mely az internetes felhasználók 99 %-nak nagy valószínűséggel már telepítve is van számítógépükre.

Ennek hiányában a szükséges bővítmény 1 perc alatt ingyenesen letölthető és azonnal használható.

Töltsd le Te is a legújabbat! Klikk a képre!Ingyenes Adobe Flash Player letöltés! Klikk ide!

 

Vedd kezedbe az irányítást!
 

Te döntöd el, hogy mit, merre és mennyi ideig szeretnél megnézni!

Az egér mozgatásával tudsz körbe nézni. A görgő segítségével közelíthetsz, távolíthatsz a képekben.

Egy virtuális túra megtekintése közben önállóan dönthetsz, hogy melyik útvonalon indulj el, milyen helyszíneket járj be. Próbáld ki:

Virtuális túrák itt >>Nem csak a weboldaladon szeretnéd megmutatni? Terjeszthető CD-n, DVD-n, egyéb adathordozókon! 
 Egy virtuális séta elhelyezhető bármely weboldalon, de terjeszthető CD-n, DVD-n, vagy egyéb adathordozón is.Virtuális séta készítés általános információk
A virtuális séta a gömbpanoráma képekből és a virtuális séta vázát képező grafikai egységből áll össze.


Az általunk készített virtuális séták minden irányban 360°-ot mutatnak be, és teljes képernyős nézet funkcióval is rendelkeznek. Ebben az esetben a képernyőn csak az adott helyszín látható, a többi zavaró elem (Start menü, böngésző ablaka, egyéb keretek, stb..) nem.


Virtuális séta esetén a sétában szereplő 360°-os gömbpanorámákat a későbbiek folyamán szerkeszteni tudjuk (újakat építünk bele, a régieket kivesszük, stb…) így folyamatosan aktualizálható lesz a virtuális séta. E lehetőség külön megállapodás tárgyát képezi.


Virtuális séta megrendelése esetén a sétában szereplő 360°-os gömbpanoráma képeket külön is elkészítjük így azok önállóan is elhelyezhetők a weboldal aktuális részénél.
További lehetőségek, ha virtuális túrát szeretnél...A virtuális séta másik nyelvre történő fordítására is lehetőség van.

Ilyenkor az összes szöveges részt, a kért nyelvre változtatjuk.
Te is szeretnél virtuális túrát? Kérj ajánlatot most:
Virtuális túra árajánlatot kérek >>Facebook
Ügyfeleink mondták


"
Modern belvárosi lakásunkat szeretnénk kiadni igényes külföldi vendégeknek. Szerintünk nincs hatékonyabb eszköz, mint a lakás teljes szépségét gömbpanoráma képekkel bemutatni. Már dolgoztunk együtt... "

Korchmáros Tamás - ügyvezető www.apartmentsbudapest.info"A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem az ország leggyönyörűbb koncerttermének, a Zeneakadémiának, valamint az intézmény egyéb kiemelt szépségű helyiségeinek 3D fotózását bízta a Panostudiora... "

Kuti Sándor - informatikai vezető 
www.lfze.hu"
A 360 panorámakép SZUPER minden irányba tökéletesen működik . Köszönettel!!!!""
Nagyon meg voltunk elégedve a Panostudio csapatával. Gyorsan és tökéletes minőségben készítették el a Zöldkapu Vendégház virtuális túráját..."

Korchmáros Tamás - ügyvezető
www.zoldkapuvendeghaz.info"
Egy munka kapcsán véletlenül találkoztam a Panostudio csapatával, de keresve sem találtam volna Náluk jobbat. Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy visszatérő megrendelő lettem..."

Halmai László - tulajdonos
www.banner-expressz.hu"
Mielőtt megtaláltam a Panostudio-t egy másik céggel készítettem el az üzlet gömbpanoráma képét. Röviden: siralmas volt. Miután a Panostudio felvétele elkészült láttam csak igazán a különbséget amatőr és profi között..."

Demeter István - tulajdonos
www.viragkuldesbudapest.hu"
A Panostudio tökéletesen megoldotta az általunk rá bízott feladatot gyors, precíz és konstruktív együttműködéssel! Az általunk kért panorámák és virtuális túra tökéletesen szemlélteti a fotózott ingatlant..."

Bán András – ügyvezető
www.xtrade.hu"
A Panostudio nagyon PROFI társaság! Gyorsak, pontosak, és ami számomra a legfontosabb, KREATÍVAK! A megrendelő elképzelését alaposan elemzik és tökéletes gömbpanorámákat készítettek..."

Arató Andris - tulajdonos
www.aratodisco.hu

:: © 2007 - 2021 Panostudio | www.panoramakeszites.hu | +36-70-9-408-458 | Minden jog fenntartva! ::

Virtuális túra készítés, virtuális séta készítés, 3D panoráma készítés, 360 panoráma készítés, Google Utcakép készítés, Google Belső nézet készítés, körpanoráma készítés, panoráma fotózás, panoráma fényképezés Budapesten és országosan!