This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 10 or higher.
 
 

Miért jó ez nekem?

Miért jó ez nekem?


Egy 360 panorámakép és egy Virtuális séta előnyei és hasznai

 
   weboldaladra látogató élethűen megcsodálhatja, virtuálisan bejárhatja az általad kínált szolgáltatás helyszínét, mintha Ő is ott lenne és nézne körbe nálad.

   A virtuális gömbpanoráma képek nem csak lenyűgözik a szemlélőt, de sokkal emlékezetesebbé is teszik a látottakat.

   Bizalmat keltenek az érdeklődőkben, kíváncsivá téve őket.

   Gyakorlatilag ingyenes betekintést kínálsz nekik.

   A virtuális panorámaképek megtekintése után hamarabb kedvet kapnak az emberek, hogy élőben is meglátogassanak, igénybe vegyék szolgáltatásaidat.

   Egy 3D panorámaképpel megmutathatod mindazt, amit egy fotóval képtelenség.

   Nagyobb bizalmat kelt, mint egy videó felvétel, hiszen a felhasználó dönti el, hogy mit szeretne látni, nem kell végignéznie egy több perces videót.

   Gazdaságosabb, mint egy webkamera, hiszen nincsenek üzemeltetési és karbantartási költségek, csupán egyszeri befektetés igényel.

   Valósághű térbeli képet ad a tárgyak, berendezések térbeli elhelyezkedéséről, méretéről.

   Nem lassítja a weboldalad.  Egy gömbpanoráma mérete kb. 2-4 MB.

  Weboldalad interaktívabbá és egyedibbé teheted, megelőzve konkurenciáidat.

  gömbpanoráma képeket internet kapcsolat nélkül (offline) is használhatod, akár prezentációként is. Csupán egy számítógépre van szükséged. Ha egy projektort  is csatlakoztatsz a gépedhez már majdnem teljes nagyságban adja vissza a gömbpanoráma a helyszínt.

   Tehát amit kínálunk, az egy új interaktív marketing eszköz, mely bizalmat, igényességet sugároz rólad.Kiknek ajánljuk?Elsősorban azoknak, akik szeretnek haladni a korral és vállalkozásuk fejlesztésére is hajlandóak, amivel hozzájárulnak a  későbbi sikereikhez.

Mindazoknak, akik látják az internetben rejlő lehetőségeket és megtanulták, hogy a web-es arculatnak, a web-en történő megjelenésnek sorsdöntő szerepe van egy vállalkozás életében.

Az általunk készített 3D gömbpanorámák lehetőséget nyújtanak arra, hogy az érdeklődők a világhálón keresztül "körbenézhessenek" a vállalkozásodnál, mielőtt élőben is meglátogatnának.

Szolgáltatásaink segítségével, igényesebbé, modernebbé teheted honlapodat, vagy akár egy exkluzív prezentációt készíthetsz.Gondolj bele: A bizalom kulcsfontosságú az interneten!
Te is szívesebben választasz egy olyan helyet, ahol már jártál, ugye?

Egy Google-s felmérés szerint azok az emberek, akik egy virtuális sétával rendelkező vállalkozás adatait tekintik meg 2x akkora eséllyel adnak le foglalást, vagy veszik igénybe az adott szolgáltatást.

Sokan félnek az új dolgoktól, ne veszítsd el őket!

A különböző típusú, befogadóképességű helyiségek virtuális bemutatása megkönnyíti ügyfeleid választását, és még professzionálisabb megjelenést biztosít részedre és talán a legfontosabb:

Kialakítja a BIZALMAT!Előnyök egyéb multimédiás megoldásokkal szemben    teljes képernyős nézetnél is kíváló minőség

    gyorsabban betöltődik,
mint egy videofelvétel

   tárhely igénye kevesebb

    offline is megtekinthető

    egyszeri befektetés

    terjesztheted bármilyen adathordozón (CD, DVD, Pendrive,...)

    nincsenek üzemeltetési költségek

   
több bizalmat ébreszt a szemlélőben

    minden irányba körbe nézhetsz 360°-ban

    te döntöd el, hogy mit és mennyi ideig szeretnél látni

   
ráközelíthetsz a tárgyakra, személyekre


Tehát egy 360 panorámakép (virtuális séta) gyorsabban betöltődik, mint egy videofelvétel, tárhely-igénye szerényebb, több bizalmat ébreszt szemlélőjében, mintha néhány jól beállított fotóra, videóra kellene hagyatkoznia.

A webkamerával ellentétben offline is megtekinthető, csupán egyszeri befektetést igényel és üzemeltetési költségektől mentes.Alkalmazási területek    Éttermek, Kávéházak, Vendéglátó-ipari egységek, Borospincék
   
Szállodák, Hotelek, Panziók, Apartmanok
   
Szórakozóhelyek, Disco-k
   
Üzletláncok, Bemutatótermek, Fitness termek
   
Rendezvényszervező cégek, Rendezvényhelyszínek
   
Fogászatok, Nyelviskolák, Szépségszalonok
   
Önkormányzatok, Hivatalok, Közintézmények
   
Templomok, Apátságok
   
Autókereskedések,Autószalonok, Autókölcsönzők, Limuzinkölcsönzők
   
Oktatási Intézmények, Egyetemek, Iskolák, Óvodák
   
Múzeumok, Színházak
  
Logisztikai parkokIdőszakos kiállítások
   
Sportlétesítmények, Paintball pályák
  
Gyógyfürdők
    Ingatlanértékesítők vagy ingatlant eladó/kiadó magánszemélyek
    Valamint mindazok akik szeretik az egyediséget és az innovációtNézd meg a többi referenciánkat =>
kattints ide

Facebook
Ügyfeleink mondták


"
Modern belvárosi lakásunkat szeretnénk kiadni igényes külföldi vendégeknek. Szerintünk nincs hatékonyabb eszköz, mint a lakás teljes szépségét gömbpanoráma képekkel bemutatni. Már dolgoztunk együtt... "

Korchmáros Tamás - ügyvezető www.apartmentsbudapest.info"A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem az ország leggyönyörűbb koncerttermének, a Zeneakadémiának, valamint az intézmény egyéb kiemelt szépségű helyiségeinek 3D fotózását bízta a Panostudiora... "

Kuti Sándor - informatikai vezető 
www.lfze.hu"
A 360 panorámakép SZUPER minden irányba tökéletesen működik . Köszönettel!!!!""
Nagyon meg voltunk elégedve a Panostudio csapatával. Gyorsan és tökéletes minőségben készítették el a Zöldkapu Vendégház virtuális túráját..."

Korchmáros Tamás - ügyvezető
www.zoldkapuvendeghaz.info"
Egy munka kapcsán véletlenül találkoztam a Panostudio csapatával, de keresve sem találtam volna Náluk jobbat. Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy visszatérő megrendelő lettem..."

Halmai László - tulajdonos
www.banner-expressz.hu"
Mielőtt megtaláltam a Panostudio-t egy másik céggel készítettem el az üzlet gömbpanoráma képét. Röviden: siralmas volt. Miután a Panostudio felvétele elkészült láttam csak igazán a különbséget amatőr és profi között..."

Demeter István - tulajdonos
www.viragkuldesbudapest.hu"
A Panostudio tökéletesen megoldotta az általunk rá bízott feladatot gyors, precíz és konstruktív együttműködéssel! Az általunk kért panorámák és virtuális túra tökéletesen szemlélteti a fotózott ingatlant..."

Bán András – ügyvezető
www.xtrade.hu"
A Panostudio nagyon PROFI társaság! Gyorsak, pontosak, és ami számomra a legfontosabb, KREATÍVAK! A megrendelő elképzelését alaposan elemzik és tökéletes gömbpanorámákat készítettek..."

Arató Andris - tulajdonos
www.aratodisco.hu

:: © 2007 - 2018 Panostudio | www.panoramakeszites.hu | +36-70-9-408-458 | Minden jog fenntartva! ::

Virtuális túra készítés, virtuális séta készítés, 3D panoráma készítés, 360 panoráma készítés, Google Utcakép készítés, Google Belső nézet készítés, körpanoráma készítés, panoráma fotózás, panoráma fényképezés Budapesten és országosan!